26 сент. 2007 г., 15:42

Трио емоция :) 

  Поэзия
622 0 8
Произведението е сътворено със съдействието на:

red_rosse (
Цвети)

Nella_gold (Нели)

Lingerie (Ники)

---------------------

red_rosse (Цвети)


... И се разпръсква красотата

със скороста на светлината

и се посипва по земята...

Така се раждат чудесата...!


Lingerie (Ники)


А чудесата пръснати са по света

със цялата си цветна красота,

тази цветна светлина

води нашите мечти в съня.


Nella_gold (Нели)


И на сън мечтите цветни
пръскат се като феерия.
Като цветни стъкълца
редят се в най-различни
цветни чудеса.

И поне за малко,
и дори в съня си,
успяваме да се докоснем
до толкова красиви чудеса...

На сън редят се райски светове.
Докосваме се ненаказано,
до любовта - до него,
или... до нея - без да ни е страх.

Че зли очи ще ни завидят,
обичаме без свян, без угризения...

С открити чувства казваме
на своите любими, че
сме истински - дори на сън!
Защото само там се сбъдват
най- красивите мечти!


Lingerie (
Ники)


И ние сме героите във тях,

в мечтите истински и цветни.

Дори и аз във тебе бях

със страстите си мимолетни.


Ах! Тази стъклена феерия,

погълнала ни като цвят,

със цветната любов като мистерия,

отвежда ни в сънуван свят.


С мечтани сънища пристигам,

при теб, при твоите мечти.

Като перцето леко те повдигам,

показвам ти как истинска любов гори.


Nella_gold (
Нели)


... И редят се тези цветни сънища
като парченцата от пъзела,
наречени със името Живот!

© Николай Стойчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??