1 нояб. 2015 г., 20:39

Трохичка хляб 

  Поэзия » Любовная
560 0 6

Трохичка хляб

 

Тръгвам си, любов. Уморих се да очаквам.

Тръгвам си. Ето – вече ме няма!

Не плача. Не се и оплаквам.

Прости честността ми тъй голяма.

Тръгвам си, любов. От илюзии се поболях.

Дори не исках много –

само любов...като трохичка хляб.

 

22.10.2015г.

 


© l.panterrra Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??