8 февр. 2012 г., 22:52

Трошичка любов 

  Поэзия » Любовная
637 0 1

Бих избродила земята за трошичка любов,
бих вървяла ден и нощ - до края;
да получа звездния ù благослов -
по-неземно щастие до днес не зная.

Бих крачила боса в студената зима,
бих изтърпяла бури и урагани,
бих преминала жарки пустини,
преплувала бих морета и океани!!

Бих избродила света за трошичка любов -
като просяк, протегнал длан за милостиня!!

© Валентина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Блудкаво.
    А лирическата героиня е направо жалка, без никакво самоуважение.
    Как тогава читателите да я уважават?
Предложения
: ??:??