9 авг. 2007 г., 13:22

Трудна година 

  Поэзия
515 0 10
Зная колко трудна бе тази година.
Далече бяхме един от друг.
Но аз знаех и все още зная,
че ти си в сърцето ми - точно тук.
През какво ли не преминахме,
болка, препятствия и сълзи.
Но и двамата се справихме
и доброто наистина победи.
И все повече ти вярвам,
както, надявам се, и ти на мен.
И все повече те обичам,
радвам се, че присъстваш в моя ден.
Вдъхновяваш ме да пиша,
караш ме да се чувствам необикновена жена.
Най-после с теб душата ми диша,
забравила страх и лъжа.
Защото аз те намерих,
или сам Господ ми помогна за това?!?
Но на всекиго бих благодарила,
че те срещнах и съм твоя жена.

                                                                   15.07.2007г.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??