Трудни са чувствата,
в прашни следи...
И все по-големи
те могат да бъдат,
ако допускаме някога -
аз, но и ти -
да превъзмогнем
умората с времето.
Камъни, пясъци -
пречки по пътя ни...
никой не трябва
и миг да ни спре,
когато изглаждаме
пътя си, общия,
на нашата Обич -
безкрайно море.
И бури, и мрак
нека двама застигат,
но щом ни закриля
сияйна Звезда,
ще преобърнем
представата смешна
на хората, другите,
че "грях е била любовта".
© Петя Кръстева Все права защищены
Браво, Петинка!!!