Трудно е
Трудно беше да ти кажа тези думи,
трудно бе да се сбогувам с теб.
Трудно е да забравя всичко помежду ни,
трудно е да продължа напред.
Макар без теб във град далечен,
макар без теб,потънала в тъга.
Със мен ще бъде спомена ни вечен,
макар да знам,че съм сама.
© Енд ъф флауърс Все права защищены