ТРУДНО Е
Трудно ми е да виждам как ù отдаваш сърцето си,
а тъй силно все още те желая.
Трудно ми е да те гледам как ù подаваш ръката си,
а аз във самотата съм обляна.
Трудно е да се сбогуваш с таз любов голяма,
когато сърцето крещи - Завинаги твоя ще остана!
© Михаела Все права защищены