Трудно е да издържиш,
когато те боли,
когато ти тежи
и искаш да избягаш...
Трудно е да станеш и да продължиш,
да забравиш и простиш,
когато сърцето ти се къса.
Трудно е да се съвземеш,
когато нямаш на кого да се опреш.
Трудно е да живееш,
когато искаш да умреш,
да се смееш, когато сърцето ти тъжи,
да се усмихваш,
когато устните сковани са от студ.
Трудно е, но няма как,
в живота гаден бориш се и молиш
утре да е по-добре от днес...
© Десислава Ризова Все права защищены