Трудно е да се живее на този свят!
Трудни са дните без смях!
Трудно е настоящото време!
Трудно е да носиш туй бреме!
Трудно е шепотът да се запомни.
Трудно е да са реални идеите огромни.
Трудна е песента без любов.
Труден е светът без онзи зов.
Трудна е свободата несподелена.
Трудно е с нежност студена.
Трудно е да си различен.
Трудно е всеки да е критичен.
Трудно е позора да понесеш.
Трудно е, когато съдбата си не можеш да избереш.
© Мариела Все права защищены