Трябва...
Кажи си: "Трябва да успея!"
Трябва да надвия своя нрав!
Трябва да успея и ще го направя!
Трябва да мога да обичам!
Трябва да мога да забравя!
Трябва да съм силен!
Трябва да съм АЗ!
Трябва да мога да отказвам!
Трябва да искам любов!
Трябва да...
А дали?!
© Магдалена Русева Все права защищены
Хубаво е, поздрав!