Трябваш ми щастлива
като слънцето наранина,
което ме целува по зениците,
като росата по краката боси сутрешна,
като нежното докосване на утрото,
ми трябваш ти -
щастлива -
като омайниче, разцъфнало в ливада,
като капчица божествена наслада,
като пчела работна,
като глас, извиващ песента си…
Така ми трябваш ти,
щастлива.
Така ще вярвам аз,
че смисъл има.
© Любимата Все права защищены