17 июн. 2008 г., 06:14

Тръгнахте, приятели 

  Поэзия » Другая
821 0 6
С болка в сърцето снощи ви изпратих.
От скайпа само довиждане ви казах.
Ръцете за довиждане не можах да ви стисна,
сълзите в очите успях някак си да потисна!

На дълъг път, приятели - поемате.
Семейството, цяло - сега тръгнахте.
С надежда ще чакам деня, в който
пак заедно тук ще се върнете!

До последната минута
се шегувахме и смяхме -
"На този поздрав прати, онзи прегърни."
Но на кой колко весело било му е,
всеки сам си знае!

Лек път ви пожелах и успех в чужбината,
но знаете си вие, както и аз,
че там не е като в Родината.
Близки и роднини там няма да ви посрещнат,
познати да ви се усмихнат и приятелски прегърнат!

За там заминахте,
но скоро, скоро да се върнете.
В другата страна още щом стъпите
зовът ми в сърцата си да чуете.
Обратно се върнете, да не тъгувате,
тук вече на всички много липсвате!

15.06.2008г.
гр. Варна

© Мара Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??