Тръгни по улица "Надежда",
мини по пряката - "Любов",
да не забравяш - поглед да не свеждаш
и да повярваш - с теб е твоят Бог.
Ще носиш вечно тази гледка жива,
зареяла се нейде с тъжен полутон
и по небесни стълби все ще слиза,
яхнала своя крилат бял кон.
Ще дойде като свръхестествено явление,
загубилата се - намерена - любов -
безсмъртно стълпотворение
от мека светлина и нескончаем зов...
Тръгни по улица "Надежда"...
© Мариола Томова Все права защищены