тръгвам...
обръщам глава...
а ти си мислиш, че е някаква игра...
тръгвам...
и няма да видиш повече тези очи,
които всеки ден разплаква...
... да не мисля за теб... не е трудно!
спомена за теб дори ще забравя.
Нека сърцето ти в огън да гори,
нека да са тъжни и твоите очи,
сега нека теб те боли,след края...
за теб не искам вече нищо да зная!
© Безз Все права защищены