Ние сме общност от сплетени длани,
от корени дълбоки и птици заклани.
Спънати свини в кочина пушат
тревица, а нейде дечица се мъчат.
Боклукчиви левскари сополите бършат,
а горди ЦСКА-ри плеймейтки кършат,
Цървули си селяци лъскат денонощно,
а сливата диваци брулят много мощно.
И всичкото това е всекидневие
на делничното, празно ежедневие...
* * *
туй беше
© Захарин Канчев Все права защищены
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))