Тук ли съм или ме няма
Има ли в сърцето ми бездънна яма
Има ли в душата ми покой
Или превърнала се е в поле на неспирен двубой, постой...
Поогледай се вътре във мен
И ще разбереш, че от безпокойство не ще бъдеш смутен ,
от топлина и светлина озарен ще бъде всеки твой ден....
А тъмнината ми...
Тя се е скрила там, под крилата ми,
Тя обитава във мен дълбините
Там, във вулкани от лава се пречистват душите
На онези, които избрали са мрака
Там безопасно е, но и всеки във огъня своя ред чака,
Да призове вътре в себе си Любовта
И тя да му вдъхне от Свещения Огън крила ...
© Свещен Огън Все права защищены