Със риск дори да съм прокЪлнат,
гледам в други светове.
Целият съм все погълнат
от любими цветове.
Гледам във дъгата цветна
и попивам всеки цвят.
Шал копринен ще й метна,
за да бъде в моя свят.
В други светове съзирам
сбран във мислите си блян.
И стократно аз умирам
в страстите си разпилян.
И загледан във безкрая
днес на синия простор,
аз живея тук в Рая,
озвучен от птичи хор.
© Никола Апостолов Все права защищены
Бъди и пиши, та и аз да се радвам на твоите творби!Поздрави!!