29 сент. 2012 г., 08:42

Турско радио в Кърджали 

  Поэзия » Гражданская
469 0 0

Събуди се, бе, Българийо!

В Кърджали откриват турско радио.

Реже лента Бойко.

Запей тъжна песен, девойко,

как генералът продава ни страната.

Ние сме народът, не тълпата.

Продажен нещастник, ходи в затвора.

За изцепки нямаш ти умора!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??