5 нояб. 2014 г., 12:50

Твое 

  Поэзия
554 0 0
Ако можех само
пред теб да грохна
да стопя вината -

измислен куп желязо
никому е веч потребен,
не вярвам в лишното.
***
Празното в сърцето ми
е по-голям кратер,
останал след удара.
***

Парченце истина
не виждам
в изкопания ти гроб от скрупули.

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??