15 авг. 2012 г., 10:03

Твоето присъствие 

  Поэзия » Белые стихи
826 0 0

 

ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ

 

Твоето присъствие ме уморява.

Въздиша плахо моята душа

по дъх на нарцис и тинтява.

Смирено гасне вечерта,

в притихналите цветове се крие.

Аз пак съм тъжна и сама.

Твоето присъствие ме уморява.

 

 

 

 

 

 

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??