15 дек. 2008 г., 08:08

Твоето тяло 

  Поэзия
855 0 4
Твоето тяло



Помня тялото ти близо до мен;
oчите твои ме гледаха.
С ръцете си ме докосваше,
а аз полудявах от порива,
който ме обземаше от ласките ти.

Никой не съумя да ми завърти главата като теб;
като теб никой не успя да ме привлече;
единствено ти накара мислите ми
да идват всяка вечер при теб.

Ела отново при мен - не ме забравяй!
Споменавай моето име дори и насън!
Не ме забравяй - не ти го позволявам!!

Накарай ме отново да полудея
и да горя от желание!

Върни се!!

© Георги Куманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??