Твоите крила
Винаги съм била любовница на свободата,
както и пленница на любовта...!
Но никога не съм се чувствала така,
сега изпитвам всяка част от себе си...!
Винаги съм викала бунта и революцията,
романтично небето съм целувала...!
Но никога не съм вярвала, че друг в себе си -
ще отрази изцяло моите мисли и мечти...!
И докато ти не си появи, тук-не знаех, че ти си това,
което търся и това което ми липсва...!
След като ти се появи, разбрах че
ти си извора на цялото ми щастие, тогава за тебе:
Слязох на земята, където открих свободата и любовта,
във всичко отношение-дело и дума...!
Сърцето ми реши, още преди да си дам сметка,
да остана окрилена и влюбена на твоето небе...!
Преоткрих цялата си вяра и надежда в твоята
илюзия и утопия, така заживях в реалността...!
Душата ми позна гласа на твоята душа и така
преди да се усетя, сърцето ми тръгна след тебе...!
Летя прегърната в твоите крила,
събуждам и заспивам в душата ти-моят мир и спокойствие...!
Летя, прегърната в твоите крила, живея и се
прераждам в света ни-приключението и лудостта...!
Пътувам във твоя поглед, плувам в морето на всички тези чувства,
откривам истината за живота...!
Извисяваш ме със тази безкрайна и безусловна
любов, която изпитваш към мен, както и аз към тебе...!
Открих всяка своя добра черта, станах по-добра,
открих красотата в хората и в света, заради тебе...!
Върша всякакви лудости и дивотии, откакто се обичаме и за първи път приемам нещата,
както трябва да са...!
И докато ти не се появи, тук-мислех, че знам какво е свобода и любов,
но не бях открила своето място в тебе...!
Съюзих се с твоето сърце, обединих се с твоята душа
и се озовах, за миг във лабиринта на нашата любов...!
Тук, където съм сега със теб и откъдето никога няма да се измъкна,
открих-това, което обичам-то е в тебе...!
Открих своята истина, открих щастието - от това да живееш прегърната
в крилата на истинската любов...!!!...
Винаги съм била любовница на свободата, както и пленница на любовта,
но с теб докоснах това, за което мечтая от толкова време...!!!...
|