26.01.2010
В полунощ да ми дойдеш на гости,
с горчивото вино мълчим,
както в нощите на страстни пости
с погледи да се опияним.
В два сутринта да ме галиш,
с устните меки ме пий,
в два сутринта да ме палиш
и тялото ми да гори.
В три сутринта да ме искаш,
танцуващ с пръсти по мойта снага,
в три сутринта да въздишам
от възбуда и сладка нега.
В четири, отново тази сутрин,
да те имам, целувам и искам,
да докосвам страстните ти струни,
до тялото си голо те притискам...
В пет сутринта да ме любиш,
в пет сутринта да не спим,
в бели постели да сгушим
вината, в която горим.
В шест сутринта да си идеш,
в шест сутринта да заспя
и след тази нощ да сънувам
твоите пръсти по мойта нега.
© Erato Eratova Все права защищены