Колко думи са изречени от твоите устни.
Колко пласта червило са минали там.
Колко мъжки целувки, колко огън и плам.
Колко глътки живот през тях ти си вдъхвала,
колко усмивки и радостни мигове
рисували са по твоето лице.
Колко болка, тъга и съчувствие са изписвани,
колко тайни на твоето сърце.
Ти няма да кажеш, защото не знаеш,
но аз ще науча,
когато целуна те там.
© Димитър Георгиев Все права защищены