Искам да съм твой,
със тебе да се слея
и в песен звучна аз да те възпея.
Искам да съм твой,
и докато съм жив и дишам
любовта ни светла в рими ще опиша.
Искам да съм твой,
защото това е избор верен
без теб животът ще е черен.
Искам да съм твой
завинаги, до гроб,
на твоята любов покорен роб.
Вземи ме, скрий ме от света…
За тебе само запази ме.
И на никой не ме давай
Любовта ни свята не предавай!
София
05.04.2016 г.
© Владимир Владимирович Все права защищены