Красиви са очите твои...
По-хубави от звездното небе;
И виждам в тях искрицата да грее
и топли моето сърце.
Краси ви са очите твои,
красиво е и звездното небе.
И всичко тук красиво е... ЗАЩОТО!?
Ти топлиш моето сърце.
Ти, мое слънчице прекрасно...!
Обичам те от все сърце.
© Ангел Все права защищены