15 июл. 2007 г., 11:53

"Творци" 

  Поэзия
510 0 4
 Кога ли и аз ще пропиша
 така, както други не могат.
 Но тогава дали ще е истина
 щом и аз не ще си разбирам.
 
 Вдигам поглед от пътя
 и гледам - пред мене опашка.
 Зарадвах се аз на мига -
 ей туй е класна простащина.
 
 Грабнали кой молив, кой лист,
 кой на детето боичките даже,
 ще пишат те без да знаят,
 че и с боички дори да намаже
 всичко - пак е безцветно.
 
 Кога ли и аз ще пропиша
 така, както други не могат.
 Май никога - тъй като гледам сега,
 май толкова ни мож изпростя...

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??