15 дек. 2006 г., 18:37

Твоя Свят 

  Поэзия
610 0 1
Твоя Свят

Бъркаш
Този свят не ти стига
За теб е отворена книга
Този живот

Мълчиш
Този свят те подтиска
Но сякаш живота те иска
Твоя народ

Когато свърши твоето небе
Светът ти сякаш пропада
Чувстваш се доста по-зле
И цялата ти душа страда

Стоиш
Настрана от проблемите
Те са сякаш за "големите"
И те ще ги рещат

Градиш
Своя необичайно тих свят
Тук на улицата, в твоя град
Всички мълчат

Когато свръши твоята съдба
Светът ти започва отново
Сърцето ти се изпълва с тъга
И страдаш ли, страдаш сурово

Твоят свят е създаден от идеи
Той няма нужда да съществува
Той няма граници и не служи
На нещо и не робува
Твоят свят е твоето местообитание
Твоето спасение от тъгата
В него не изпитваш страдание
Макар да е изграден от самотата

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??