В небето се рее твойта душа,
лети като птица ранена,
от сърцето ми взе частица една,
остави ме сама и сломена.
Ангел малък със бели крила,
дойде от небето със твойта молба,
ти ми го прати с любов и тъга,
молиш да нося спомена до смъртта.
Гледам небето синьо с надежда,
да пратиш малък знак за мен,
в сърцето бушува копнежа,
и знам, че това е знакът от теб.
© Сиска Георгиева Все права защищены