ТВОЯТА ПЕСЕН, ИЗПЯХ Я НА ДРУГ
И пея, пея днеска песента...
която ми нашепваше тогава...
И пея, пея днеска песента...
която не изслушах и избягах...
И пея, пея днеска песента...
която ти отдавна си изпял...
И пея, пея днеска песента...
която ти ми беше обещал...
И пея , пея днеска песента...
която исках, от която бягах...
И пея, пея днеска песента...
която аз очаквах и я страдах....
И пея, пея днеска песента..
която аз по свое промених я...
И пея, пея днеска песента,
която не изслушах, а я исках...
И пея, пея днеска песента.
която обещавах да изпея...
И пея, пея днеска песента,
която изживявам и копнея...
© Десислава Все права защищены