Твърде късно е сега да признаваш обичта си...
късно е да ми споделяш твоите тайни...
и да търсиш от мен подкрепа.
Нямаше те... когато исках да си до мен...
нямаше те късно вечерта,
когато лягах... тъжна и сама...
Тогава не вдигна телефона,
беше безразличен...
Твърде късно е сега да ми звъниш...
© Безз Все права защищены