5 дек. 2015 г., 22:27  

Тя 

  Поэзия » Любовная
324 0 0

В мечтите ми е тя -

тогава сякаш аз летя.

Тя е тъй хубава и добра -

нявга страданието ми спря.

И тя чиста е като росата,

що пада по цветята.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??