Tя…
Някъде зад черния плащ
се крие малкото момиче.
В нейния свят, толкова агонизиращ,
тя търси малко топлина...
Говори тя все за чудовища, за кръв
и предсказва кой ще умре пръв…
Гласът ù претопен е вече
от всички подигравки и лъжи…
Болката напира в нея,
сякаш е в някаква епопея,
тя не може да забрави
и изкарва наяве всички мрачни спомени…
Необятни сърца тя е покорила,
ужасни хора е победила,
но сега тя бори се със любовта
и не може да спечели битката…
27.09.2010
© Грозното Патенце Все права защищены