В мечтите си се скита,
красива и добра,
и нищо не отрича
във своята душа.
Тя пролетно се смее,
изпълнена с любов,
и сякаш слънце грее
във погледа й нов.
Една голяма тайна
във себе си таи
и красотата земна
в очите й блести.
Тя вече е порасла,
съвсем не е дете,
тя знае да обича
със своето сърце.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены