Тя
Своята опасна сила
пусна тя на свобода.
И ето! Виж как крият се жените,
във захлас изпадат мъжете,
умовете си са похабили,
сили само, за да гледат, имат.
Тя е искусителка чаровна,
ала зла жена се крие там -
способна да изневерява,
неспособна да обича.
Тя живее без да страда
и мъжете в Ада да повлича.
Сама е на света
и никой не обича,
на злото е царица,
добро не знае що е.
Свикнала е само да увлича
слабите човешки умове
и после във капана сложен да оплита
слабото сърце.
И каква наслада чувства ли?
Не, тя е безразлична,
просто времето запълва.
Смъртта дори оплете
и сега е жива...
Жива, за да гледа колко е красива.
© Юлиана Кехайова Все права защищены
хубаво е да правиш добро,
но още по-хубаво е да не правиш зло...
с обич, Юлиана.