В тебе е лятото,
на топличко скрито,
от обични думи
щастливо и сито!
И златната есен
пристига с усмивка -
светулки ще светнат
в очи на щастливка!
А бялата зима
пристигне ли, снежна,
любов те очаква -
спокойна и нежна.
След зимната фея
иде пролет красива.
Виж как и на нея
любовта ù отива!
© Валка Все права защищены