Тя иска толкова малко
Тя иска толкова малко!
Гнездо да ѝ свия с моето тяло.
Нежно да докосваме палци
заедно под едно одеяло.
Тя иска толкова малко!
Не всичко от мен, не цялата гама.
В точното време, на точното място,
да бъдем с нея двама.
© Иван Бърдаров Все права защищены