28 июн. 2013 г., 11:16

Тя (Любовта) 

  Поэзия
722 0 3

 

Вървейки по улиците виждам

милиони влюбени лица

и усмихвайки наум помислям,

справи се отново любовта!


Събрала е различни хора,

сляла ги е във едно,

лошите черти е скрила

или ги е превърнала в добро!


Не ще узнаем тази тайна,

как точно прави Любовта,

как простичко намира и събира

две жадни за любов сърца!

 

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??