Тъгата е в очите ми
очите които теб неуморно търсят
Тъгата е в ръцете ми
ръцете които преди галеха твоето лице
Тъгата е в сърцето ми
сърцето което търси част от теб в мен
Тъгата е сълзата по лицето ми
сълзата която дъжда изпревари
Тъгата е утринната роса
с която цветята плачат
росата която си отиде с
първите лъчи когато ти пред мен се появи
© Венцислав Трифонов Все права защищены