Целият свят струва ми се малък
да побере тъгата, разяждаща души.
Законът на съдбата ти печална -
щастливи са само другите, ти не си.
Скрит в кутийката си самота,
чакаш гостенка, убиваща тъгата.
Но тебе все не те намира любовта
и ти си тъжен... като дърво през зимата.
БОЛКА - огромното петно в душата ти.
Палиш ли сълзите си, за да се стоплиш с тях?
Хиляда тона глупаво мълчание
смачкват кръвожадно остатъка от теб.
© Сюзън Смърт Все права защищены
Поздравления!