Живееш в своя свят сега,
а аз във моя... откога?
Допирни точки търся аз
и моля се да бъда твоя,
но ти дори не знаеш за това.
какво ли да очаквам... и кога?
Скучаеш в тъмното,
а аз в ноща,
мечтаеш нещичко за себе си дори,
а аз за теб... нали!!!!
© Инци Все права защищены