11 окт. 2016 г., 16:43  

Тъга 2 

  Поэзия » Любовная
248 0 0

Зефир милва цветя

в нощта звездна

и тъй хубава е тя*,

но дели ни бездна.

 

Ще дойде ли хубавият ден,

когато ще я видя аз,

или това е илюзия за мен

и любовта ми чезне в мраз.

© Георги Все права защищены

*Тоест любимата.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??