19 нояб. 2017 г., 23:19  

Тъга 

  Поэзия » Другая
584 2 6

ТЪГА

 

Празен лист стои пред мен

и не идва нищичко в главата,

всяка мисъл днес е в плен –

в плен на спомена и на тъгата.

 

В паметта ми днес без жал

ровят дните, с нея споделени;

а в сърцето ми – печал

вледенява бавно мойте вени.

 

Да забравя искам аз

всеки спомен, спомнящ ми за нея,

но в душата нежен глас

шепне и ме кара да копнея.

 

Искам тя да е добре,

пък макар да е далеч и чужда,

а сърцето нека спре,

щом е с друг, от него нямам нужда...

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??