Тъга
Тъгувам аз за любовта,
тъгувам, че съм сам в нощта.
Няма на кого да се любувам,
няма дори кого да сънувам.
Самотен съм и много ме боли,
самотен бях и това ме измори.
Не мога дълго тъй да издържа,
не мога и живота си да продължа.
Защо се случва все на мен?
Защо нещастен беше този ден?
Не ще завърша тоз куплет,
не ще успея – без късмет...
© Балрог Все права защищены