Сега си далече от мен
и сърцето ми усеща това.
То тъгува за твоята прегръдка, твоята милувка,
за устните - така топли и смели,
за ръцете - така нежни и чувствени.
Тъй силно обичам това,
че се чувствам самотно без теб,
тъй силно ми липсва сега,
че вече съм половин жена.
Сега си далече от мен
и душата ми усеща това.
Тя сега се лута сама
и търси твоята душа,
търси я, но не я намира
и да тъгува не спира,
ЗАЩОТО БЕЗ ТЕБ УМИРА!
© Ваня Янчева Все права защищены
Поздрави!