31 авг. 2010 г., 18:53

Тъга по младост 

  Поэзия » Другая
608 0 12

 

Препусна младостта 

с  конете  бели,

тъй  горди

 и  уверени,

 и  смели...

Конският  впряг

 се  понесе  далече,

във  вечността  потъна -

ще  го  съзра  ли  вече?

                                                                    1996 г.

© Росица Танчева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??