Тъгата смачка
ненадейно
най-пъстрите
недоразцъфнали мечти.
Извий стеблото
на Очакването
и радостта на екс изпи.
Задуха в чувствата,
желанията - клони
пречупи,
тъмното във мислите отви.
Разроши вярата,
разрови нагло корените ù
и неродени стихове уби...
© Веселка Стойнева Все права защищены