***
Навярно е тъжна тя - Зимата.
Носи студ и самота - Тъжен сезон.
Дърветата остават голи, без листа
и някак слънцето е тъй далеч!
И незнайно как в човека
Гнездо си прави празнотата,
Слънцето пръска лъчи от далеч
едва топли самотните души.
и птиците ги няма, да пеят сутрин.
Навярно зимата е доста тъжна,
а дали тя е самотна... или вечно
влюбена в пролетта!?
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены