6 июн. 2016 г., 18:07

Тъжна луна 

  Поэзия
282 0 0

Няма те вече тук и сега,

тръгна си рано и не разбра

колко ми липсваш ти сега,

колко голяма е любовта.

Гледам звездите и мисля за теб,

плаче луната и тя като мен.

Падат звездите една по една,

тъжи луната, но грее в нощта..

Мислите нощем последваха теб,

а любовта ми разкъса ме.

Виждам те вечер във всяка звезда,

моя свидетел е тъжната луна.

© Памела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??