5 сент. 2024 г., 11:11  

Тъжна победа 

  Поэзия
87 0 1

Дали си щастлива, момиче,
след твоята тъжна победа?
На колко им писа... спомни си.
Не всичко в награди се свежда. 

 

Но малка си... Глупава още. 
Ще видиш... "Светът е за двама",
когато... сълзите ти нощем,

попие ги нечие рамо. 

© Виолета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??